понеділок, 12 грудня 2011 р.

Відсікачі голови Сталіна отримали свої терміни


«Тризуб» оскаржить вирок у справі про пошкодження пам'ятника Сталіну


Члени Всеукраїнської організації «Тризуб» імені Степана Бандери мають намір оскаржити вирок Жовтневого районного суду міста Запоріжжя у справі про пошкодження пам’ятника Сталіну.
Про це УНІАН повідомив координатор Громадської ініціативи «Оновлення країни» Дмитро ХАРЬКОВ.

Він нагадав, що сьогодні суд визнав винними у скоєнні злочину представників ВО «Тризуб» ім. С. Бандери, а також зобов’язав виплатити 109 тис. грн. компенсації за пошкоджений пам’ятник.
Також Д.ХАРЬКОВ повідомив, що суд пікетували представники національно-патріотичних організацій та члени Запорізького обкому КПУ. За його словами, представники Компартії поводилися неадекватно й агресивно, сталася сутичка.

«Комуністи обійшли наш пікет з тилу і напали на одного з членів «Тризубу» Едуарда АНДРЮЩЕНКА якраз в той момент, коли він давав інтерв’ю одному з центральних телевізійних каналів», - заявив Д.ХАРЬКОВ.

За його словами, внаслідок нападу постраждав один «тризубівець» та його мати, у якої забиті колінні чашечки. Міліція склала чотири протоколи про адміністративне правопорушення.
У даний час Д.ХАРЬКОВ разом потерпілими прямує до судово-медичного експерта, щоб зафіксувати факт побиття.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 12 грудня, Жовтневий районний суд Запоріжжя ухвалив вирок у справі членів ВО «Тризуб» імені Степана Бандери, яких обвинувачували у пошкодженні пам`ятника Сталіну.

Романа ХМАРУ, Юрія ПОНОМАРЕНКА і Василя АБРАМОВА засуджено до 3 років позбавлення волі з випробувальним терміном 3 роки, Олексія ЗАНУДУ – до 3 років позбавлення волі з випробувальним терміном 2 роки, Віталія ВИШНЮКА і Пилипа ТАРАНА – до обмеження волі на 3 роки з випробувальним терміном 1 рік, Анатолія ОНУФРІЙЧУКА, Василя ЛАБАЙЧУКА і Едуарда АНДРЮЩЕНКА – до 2 років позбавлення волі з річним випробувальним терміном.

Суд також зобов`язав «тризубовців» відшкодувати вартість пам`ятника – понад 109 тис. грн. і заборонив засудженим виїжджати за межі України у період випробувального терміну.


 

Якщо не ти,то хто?: Героїв не спинити.  Ганьба окупантам. Слава Україні!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ