середу, 28 грудня 2011 р.

Китайці почали будувати електричку до "Борисполя"

В той час коли, випускники будівельних та залізничних ВУЗів України не знають, куди податися на роботу, китайські компанії будують нам залізниці. За 372 мільйони доларів (прим. - Якщо не ти, то хто?).

28 грудня розпочалося будівництво швидкісного сполучення між містами Київ та Бориспіль.


Про це повідомляє сайт Держаного агентства з інвестицій та управління національними проектами України.

Реалізацію проекту "Повітряний експрес" займатиметься корпорація China National Machinery Industry Complete Engineering Corporation.

Проект передбачає будівництво близько 5 км залізничної колії, авіаційно-залізничного комплексу на станції Київ-Пасажирський, естакади, залізничного шляхопроводу та обслуговуючої трансформаторної підстанції.

Голова Держагенства з інвестицій Владислав Каськів переконаний, що "повітряний експрес" покращить умови обслуговування пасажирів в аеропорту "Бориспіль" до рівня світових стандартів.

Як повідомлялося раніше, кредитну угоду на фінансування реалізації проекту "Повітряний експрес" між Експортно-імпортним банком Китаю та Держінвестпроектом було підписано 20 червня 2011 року.

Угода передбачає надання коштів в розмірі до 372 мільйонів доларів, проте очікується, що техніко-інженерні рішення дозволять зменшити заплановану суму на 10 відсотків.Будівництво розраховане на термін до двох років. Всього на розбудову інфраструктури Київської області планується залучити 2 мільярди доларів упродовж 2012 року.

Джерело

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ