вівторок, 21 лютого 2012 р.

Марш за якісну освіту! Київ 20.02.2012

20 лютого 2012 року у Києві "Студентська Свобода" провела Марш за якісну освіту. Велелюдна колона активістів пройшла ходом від Майдану Незалежності до комітетів Верховної Ради України, вимагаючи відставки Табачніка. Обурення викликав законопроект "Про вищу освіту" № 9655, що має розглядатися Верховною Радою 13-16 березня та ініціатива міністра-українофоба скоротити вивчення української мови та скасувати у школах предмет "Історія України".

 Збір о 10.00


В акції взяли участь півтисячі студентів з усіх обласних центрів України, представники найвідоміших вишів від Луганська до Ужгорода, від Сум до Севастополя. Їх підтримали студенти київських університетів ім. Тараса Шевченка, НТУУ "КПІ", НаУКМА, КНУБА, НАУ і багатьох інших.

Біля Кабінету Міністрів колона приєдналася до представників "Міжнародного медичного коледжу", закритого нещодавно міністерством освіти. Серед учасників акції також були діти-інваліди. Після цього усі разом пішли до Адміністрації Президента.

Учасники заходу розіграли театралізовану виставу, під час якої повісили опудало Табачніка.
Учасники ходи тримали у руках плакати з написами "Побачиш Табачніка – дай йому підсрачника!", "Табачнік, поверни українську мову та історію в школи!", "За якісну освіту, за вільне студентство!" та багато інших. Вони скандували гасла "Виходь, бунтуй, Україну рятуй!", "Знання – не товар, універ – не базар!", "Менше економії – більше автономії!" та "Табачніка на нари – тоді підем на пари!".
Бунтуй! Кохай! Права не віддавай!

Менше економії, більше автономії

За безкоштовну освіту! За вільне студентство!

Геть антинародний режим олігархів та українофобів!
:)
"Наші" люди

Банду на нари, тоді підем на пари!

Гарна дівчина

Дідусь в Кепі:)

Гасла напроти ВР

Знищення ворожих прапорів після маршу.
Біля півтисячі студентів
Студенти медичного коледжу

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ