вівторок, 7 лютого 2012 р.

Один тренінг пройшов! на черзі - наступний!

Сьогодні пройшов перший тренінг із серії тренінгів для патріотичної молоді, організованої "Якщо не ти, то хто?".  В затишній та теплій (!) атмосфері  обговорювали з тренером  "Етапи створення та розвитку колективу".

Пізнавально провели 1,5 години. Поговорили про такі види колективу, як трудовий, партійний та громадський, визначивши їх слабкі та сильні сторони. Отримали нові знання про етапи створення колективу та зробили для себе висновки, як оцінювати колектив перед влаштуванням на роботу.
Під кінець пригощалися смачними яблуками та  розмовляли про визначних особистостей, що свого часу змогли створити багаточисельний ефективний трудовий колектив .

Наступного тижня пройде перша частина тренінгу під назвою "Публічний виступ на радіо, ТБ, мітингах, залах, аудиторіях ". Якщо вас не було на першому тренінгу , проте  вам це цікаво - будь ласка, надсилайте свої заяви на lyst@suprotyv.com.ua
В заявці вкажіть:
1. Прізвище,ім'я.
2. Контактні телефон, і-мейл.
3. Вік, рід діяльності (студент/працюючий) та сфера діяльності (спеціальність).
4. Чи вважаєте себе патріотом України? Чому?
5. Вкажіть три постаті України (сьогодення або минулого), що Вас надихають.
6. Чим займаєтесь зимовими вечорами? (вибачте за особисте запитання, але цікаво, хто що вигадає, аби не казати правди:) )


Увага! Якщо у вас виникає підозра, що ваші листи не надходять на вказану адресу (були люди з такими скаргами), дублюйте на пошту нашої помічниці moroz_lp@ukr.net.
Деталі будуть надіслані вам поштою. Щоб подивитись усі умови та теми інших тренінгів, котрі на вас чекатимуть, пройдіть за цим посиланням.

Поки на вулиці холодно - патріотам пора розігрівати мізки!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ