суботу, 10 березня 2012 р.

Як в честь Тараса смолоскипи горіли (ФОТО)

Вчора патріоти Січеслава пройшлися смолоскипною ходою по центру міста, дратуючи комуністів біля пам'ятника Леніну.   В неповесняному  холодний вечір  наші серця на шляху від молодого Шевченка до того, що старший ( :) ) зігрівали смолоскипи в  пам'ять Тарасу Григоровичу Шевченку.
Зібралося нас більше 300



Попереду колони націоналісти несли великий прапор
Всі, хто хотів, мали можливість нести запалені  смолоскипи
Виглядало це все на фоні міста доволі епічно та войовничо -
драйвовий запал  на ніч був забезпечений!
Настрої у натовпі були не менш войовнича, аніж здавалося зі сторони.  Разом зі звичними "Слава Україні ! Героям Слава!", "Одна-мова-одна нація!..." і т.п. наша мирна акція закликала:  "Зека Геть!" та "Спасібо житєлям!". Проходячи повз комуністів, особливо сміливі провокатори кричали "Комуняку на гілляку!", що, мабуть, показало націоналістів не в найінтелігентнішому вигляді.

Прийшовши до понівечіного владою Тараса (недореставрованого пом'ятника Шевченку, на якого потрачено близько мільйона гривень  державних коштів), поговорили про Тараса Григоровича, сумне становище в Україні  та золоті унітази в Межигір'ї. Нічого нового, проте було приємно бачити знайомі обличчя Січеславського супротиву.

"Якщо не ти,то хто?" дякує усім своїм читачам, хто вчора був на смолоскипній ході. Разом ми можемо багато, чи не так?

Окремий коментар від Онуки Чучупаки:

Шановні націоналісти, від імені частини редакції "Якщо не ти, то хто?", котра йшла в середині колони, прошу вас більше не  запалювати димових шашок - це не схоже на прояв пошани до людей, котрі йдуть разом з вами, кричучи одні й ті ж слова. Крім того, що це викликає погані емоції в звичайних перехожих (психологічний страх перед вогнем та димом, задуха, інстинкт самозбереження), ви ображаєте і своїх однодумців.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ