суботу, 17 березня 2012 р.

Тігіпко - політпроститутка

Партія Тігіпка "Сильна Україна" ухвалила рішення про об'єднання з ПР і самоліквідувалася.

Як відомо, у суботу, 17 березня, у Києві відбулося друге засідання ІІ Національного з'їзду партії, в якому взяли участь 332 делегати.

Делегати з'їзду підтримали пропозиції лідера партії Сергія Тігіпка об'єднати реформаторські зусилля з Партією регіонів.

"З метою об'єднання політичної партії "Сильна Україна" з Партією регіонів заради активізації реформ і модернізації країни, схвалюючи політичну угоду партій та керуючись Законом України "Про політичні партії" та статутом політичної партії "Сильна Україна", ІІ національний з'їзд політичної партії "Сильна Україна" вирішив припинити діяльність політичної партії "Сильна Україна" шляхом її ліквідації (саморозпуску)", - сказано в рішенні з'їзду.

Із моменту оголошення рішення з'їзду припиняється членство в партії всіх її членів, діяльність керівних органів, партійних організацій та інших структурних утворень, передбачених статутом партії.

Також було прийнято рішення рекомендувати членам партії "Сильна Україна" вступати до Партії регіонів, а депутатам місцевих рад - узгодити порядок об'єднання з депутатськими групами і фракціями Партії регіонів.


Джерело

Коментар від Онуки Чучупаки:


Розмови про це йшли вже давно, тож сьогодні навряд чи хто здивований. Та все одно Тігіпко розчарував  чималу частину виборців - на нього покладали надії, особливо в нашому регіоні (про це свідчать його рейтинги в Січеславі  на минулих президенстьких перегонах). Прикро, що в Україні політики з хорошим потенціалом не здатні йти до кінця, продаючись одразу та повністю. 


Не буду приховувати, мені він на тих виборах подобався: сильний, мужній, справжній чоловік,що не говорить зайвого і все розкладає "по поличках". Він мені не обіцяв, як Янукович,  соціального житла для молоді  вже на наступний рік (чекаю цього вже 3 роки), не обіцяв високих стипендій, низьких цін та що мене почує.:)


Проте, на жаль, він і не попереджав, що своєю численною партією впаде в обійми Януковича, коли це буде потрібно.  Він просто не дав перемогти на тих виборах Тимошенко, призвів до сьогодення і ще зіграє свою роль у виборах 2012. 


Пане Сергію, скажіть "спасібо" всім жителям, котрі за вас голосували. Без них ви б не були такою дорогою політпроституткою. 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ