четвер, 29 березня 2012 р.

Акція "Готуй намети навесні". А ви вже готові?

Сьогодні, 29 березня в Січеславі "Студентська Свобода" та "Бітьківщина молода" провели акцію "Вставай,Україно! Готуй намети навесні"  в рамках співробітництва у Комітеті опору диктатурі.


Починаючи з 14 години дня близько години на Європейській площі проводилися змагання зі встановлення та розібрання наметів. Арбітром змагань став Кирило Дороленко - голова "Студентської Свободи" на Січеславщині.

Перед цим з промовами виступили Антон Савош - член "Студентської Свободи" та Оксана Панасюк, заступник міського голови "Бітьківщина молода". Активісти наголосили, що подібна акція  присвячена темі революційних настроїв, адже всі революції починались з наметових містечок і молодь має знати, як це робити. Не виключно, що революція почнеться вже восени.

Зі сторони перехожих, окрім зацікавлення, були й провокації. Один чоловік ліво-комуністських поглядів погрожував учасникам. Зав'язалася суперечка. Але не дивлячись на це, акція пройшла успішно - всі команди одночасно швидко справились з завданням щодо встановлення та розборки наметів. Тож висновок один - молодь готова до дій!

Онука Чучупаки

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ