суботу, 1 вересня 2012 р.

Акція: "Косіор спить - вони працюють!" (ФОТО/ВІДЕО)

"Что вы там клеите? А, Косиор... Правильно, я тоже так считаю!" - жіночка 50 років пройшла повз групу націоналістів, що клеїла оголошення о 6 ранку 1-го вересня по вул. Косіора  в Січеславі.

Знову активісти  з колишнього  "КУНу", "Студентської Свободи"  і "Якщо не ти,то хто?" зібралися  проінформувати жителів про те, що їх вулиця названа іменем одного з головних організаторів Голодомору в Україні.


І хоча Косіор давно спить - "совок нє дрємлєт"!  Поки всі порядні бабусі зав`язували онукам бантики у школу - активістка, комсомолка і просто та, що голосує за КПУ або ПР,  вибігла з під'їзду і порвала декілька листівок, які встигла вихопити в фотокора "Якщо не ти, то хто?".


Та це ще не все: знайшовся й комсомолець помолодше, що погрожував нам  і запевняв, що за часи Косіора недостатню кількість людей замордували - треба було більше. А ще націоналістів інколи називають фашистами. Він тоді хто?



Не зважаючи на перепони - ми продовжували робити свою справу.

 Іноді виходило досить креативно. Навіть мультяшні герої в нас проти регіоналів!

Обережно! Може вбити!:)

Наша критика - не без пропонов. Альтернатива завжди є. Наприклад, можна назвати вулицю іменем видатного Богдана Ступки.

Для тих, хто не підпадає під дурман совку - залишили позитивні наліпки про українську мову.

На своє ім`я сьогодні почули багато компліментів: і бандерівці ми, і западенці - приємно!  Проте варто відзначити, що позитивних чи нейтральних відгуків вже більше - порівняно з попередніми акціями за перейменування цієї вулиці.  На черзі встановлення бігборду (його було дуже важко вибороти, враховуючи тиск на володарів бігбордів з боку бандовлади), роз'яснювальна робота з жителями про те, що всі витрати в паспортних столах покриють з держбюджету, та збір підписів жителів.

"Якщо не ти,то хто" слідкуватиме за розвитком подій, та безпосередньо братиме  в них участь. Бажаєте приєднатися - повідомте нас!

Онука Чучупаки 

3 коментарі:

  1. Радує те, що хлопці з гумором реагують на зомбованість частини наших людей. Дійсно, вони тако ж є своєрідними жертвами косіора. Але Знання (Відання) - це шлях до одужання.

    ВідповістиВидалити
  2. Ого, у вас вже кольорові листівки пішли проти Косіора. це новий рівень :-)
    молодці

    ВідповістиВидалити

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ