вівторок, 25 вересня 2012 р.

"Людина і нація" в Січеславі!

Сьогодні в Січеслав приїхав автор книги  "Людина і нація", патріот, активний діяч та педагог, Володимир Гонський. Зустріч з письменником відбулась в рамках передвиборчоі кампанії  одного з кандидатів у депутати від опозиції в Січеславі. Слава виборам! Якщо б не вони, до нас би ніхто не запрошував цікавих людей.


Пан Володимир зустрівся з нами, патріотами  (і не тільки) просто неба - на набережній, розпочавши з того, що подарував і підписав кожному присутньому свою книгу. (Знову ж таки, слава виборам та кандидатам, що не жалкують грошей на молодь раз на чотири роки).

Книга здається цікавою, тож якщо хтось забажає погортати - звертайтесь, дамо почитати.
Вона  включає статті та історії як про воїнів УПА, так і про Холодноярців; про руський мир та Голодомор.Як сказав сам автор: його книга про боротьбу за Україну.

"Коли там усілякі Табачники говорять, що боротьба за Україну йде лише на заході, а на сході нікому нічого не потрібно, то, виходить, що потрібно. Ви ж тут! -  впевнено промовив Володимир Гонський. - Не переживайте, що ви в меншості, еліти завжди були в меншості".
  
Разом з Сергієм Зубасічем (активіст та  музикант з Дніпродзержинська) вони заграли нам на гітарі й сопілці.  "Червону Руту" підспівували всі гуртом, а на пісні "Наливайте, хлопці" почалися суперечки. Наше зауваження щодо того, що молоді потрібно пропагувати здоровий спосіб життя, а не говорити про " повні чари вина" пан Володимир намагався відмазатись, мовляв закликає до культурного пиття.

"Якщо не ти, то хто?" не сподобалась тематика пісень автора, можливо, вельми потрібної для націоналістів книги, тому ми попрощалися й пішли з зустрічі.

Онука Чучупаки

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ