вівторок, 11 вересня 2012 р.

ПРОТЕСТУЙ! Завтра в Січеславі прийматимуть російську

Увага! Увага! Увага!
Завтра, 12 вересня о 10:00 на сесії Дніпропетровської міської ради прийматиметься рішення щодо надання російській мові статусу регіональної.

Так сталося, що інформація про сесію стала відома в найостанніший момент. Тож наше завдання зараз  -  зібрати якомога більше людей на протест під міську раду.

Ми, націоналісти Січеслава, налаштовані рішуче та радикально!  Збираємося біля міської ради о 8:45  - з прапорами, плакатами, та - головне - бойовим духом! 

Якщо вдасться - блокуватимемо прохід депутатів на їх робоче місце. Це буде чудовим шансом вперше в житті довести Україні, що Січеслав не здається режиму так просто.  Чи просто не здається.

Прохання ТЕРМІНОВО розповсюдити інформацію серед націоналістичних кіл!

Слава Україні! І до зустрічі завтра на барикадах!

Онука Чучупаки


***********Додано пізніше***********************
ДО УВАГИ ЛЮБИТЕЛІВ МИРНИХ АКЦІЙ:

Протест організовується не якоюсь партією чи громадською організацією, він НАРОДНИЙ. Не треба вішати ярликів - радикали, свободівці, націоналюги тощо. Досить мислити стереотипно!

Ви все ще вважаєте, що якщо прийдете до влади посміхатися з жуйками-цукерками,  це матиме якийсь ефект? Подумайте, будь ласка: Український Дім голодував проти цього закону, та нічого не подіяло. Вас же  просять всього на всього прийти і постояти на вході.

Якщо не спрацює - ви знатимете, що зробили все можливе на той момент (так як кулеметів не мали з собою). Якщо спрацює - ви відчуєте себе переможцями, а для Дніпра це буде ВЕЛИЧЕЗНА  перемога. Вибір за Вами.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ