суботу, 15 жовтня 2011 р.

14 жовтня очима очевидця.

На 14 жовтня, квитки до Києва з Січеслава, було нереально дістати. Довелося разбиватися маленькими групами, і шукати всі можливі шляхи через інші міста, попутки і т.д і т.п



14 жовтня для нас почалося о 6.00 у Київ. Моя група доїжджала автобусом, і встали ми не на автовокзалі, а трохи раніше, щоб уникнути різних неприємностей. Уже в 7.15 снідали на пам'ятнику Т.Г. Шевченка, в компанії двох взводів міліції. Наш інтернет-спостерігач повідомив про хід заходів у Києві. І ми почали збирати соратників, які були розбиті на маленькі рої, і знаходилися в різних кутах  Києва. Перший заходом, на який ми потрапили, було встановлення пам'ятника Мазепи. Людей там було небагато - близько ста чоловік.
До адміністрації президента ми не пішли, знову розбилися на маленькі групи, і чекали початку маршу. Поки чекали підраховували вантажівки з міліцією. О 15.10 почали пробіратися до пам'ятника Т.Г. Шевченко. Міліція на диво була толерантна і ліберальна. Комуністи вже стояли біля Хрещатика, але їх було не більше двохсот чоловік, в основному дідусі та бабусі.
16.00 з'єдналися з Січеславською "Свободою". Поки проходив мітинг встигли поспілкуватися з різними людьми. 17.45 почали формуватися в колони. На марші були присутні близько 7000 - 8000 осіб, переважно праві і націоналісти. І без всяких пригод попрямували в сторону Михайлівського - Златоверхого собору.
Ніяких провокацій не було, все пройшло добре. 21.00 почали роз'їжатися по домівках. Добралися додому без втрат.

 спеціально для блогу "Якщо не ти, то хто?" Келебрант Домінатор.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ