суботу, 29 жовтня 2011 р.

Янукович не залишився на відкриття стадіону у Львові

(Читай: Влада боїться націоналістів - прим. Якщо не ти, то хто?)

Президент України Віктор Янукович завершив робочу поїздку до Львівської області і відбув до Києва, повідомила його прес-служба.

Поїздка Януковича до Львова тривала близько 3 годин. Журналісти запитували у глави держави, чи буде він присутній на відкритті львівського стадіону у суботу, але він не відповів на це питання.


Водночас, за інформацією інтернет-видання ЗІК, в оточенні Президента сказали, що на урочистому відкритті арени його не буде.

Після ознайомлення зі станом підготовки нового стадіону у Львові Янукович зазначив: "Завтра свято відбудеться, безсумнівно".

Він розповів, що коли летів до Львова, то мав певні сумніви, які не виправдалися. "Коли я летів до Львова, у мене склалося враження, що проблем ще багато. Однак будівельники запевнили, що все гаразд, і до завтрашнього дня всі необхідні роботи будуть завершені, щоб, безсумнівно, відбулося відкриття стадіону", - сказав глава держави .

Також Президент із посмішкою додав, що завершальні роботи тривають швидкими темпами і будівельники наголосили, що "чим швидше ми виїдемо, тим швидше вони почнуть працювати".

Зазначимо, що за добу до офіційного відкриття Арени Львів, на якій будуть проходити три матчі фінальної частини Євро-2012, нагадує великий будівельний майданчик. Біля стадіону ще стоять великі будівельні крани, а робітники продовжують монтувати сидіння на трибуні. Триває багато інших робіт. Будівельні роботи ведуться цілодобово. На об'єкті працює 1400 чоловік та 95 одиниць техніки.

Главу держави під час інспекції львівського євростадіону супроводжували віце-прем'єр-міністр - міністр інфраструктури України Борис Колесніков, голова держслужби молоді та спорту України Равіль Сафіуллін, голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк, міський голова Львова Андрій Садовий.

Урочисте відкриття стадіону заплановане на 29 жовтня. А 15 листопада там має відбутися перший футбольний матч між національними збірними командами України та Австрії.

Джерело

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ