пʼятницю, 4 листопада 2011 р.

Потрібна допомога! Закривають єдину україномовну газету Криму

Може зникнути єдина україномовна газета на теренах Криму "Кримська Світлиця". Потрібно 2000 передплатників на всю Україну. Редакція Якщо не ти, то хто? вважає, що необхідно підтримувати друковані українські видання, тим паче ті, що є рідкісними (в даному випадку - взагалі видання єдине) серед росіськомовних конкурентів, тому друкуємо це повідомлення.

Підтримайте вогник українського друкованого слова в Криму. Передплатіть газету. Порадьте передплатити її своїм родичам і знайомим.

Хто має змогу, зверніться до політичних партій, громадських організацій, навчальних закладів, місцевих громад. Крим хочуть позбавити єдиного україномовного часопису.

Не даймо цьому статися!!!!!!!!

Газета вже є в каталозі передплатних видань України. Її індекс — 90269. Вартість передплати на 1 місяць — 8 грн. 01 коп., на три — 24 грн. 03 коп., на півроку — 48 грн. 06 коп.

Закликаємо читачів — давніх і нових — підтримати свою газету й передплатити «Кримську світлицю» не лише для себе! Зробіть подарунок своїй школі, бібліотеці, рідним, знайомим: чим більше у нас буде шанувальників, тим надійніше у газети майбутнє і менше шансів на повторення тих негараздів, які довелося пережити редакції разом з читачами за останні півтора року.

Тим передплатникам, які з відомих причин не змогли отримувати газету у 2010 році, «Кримська світлиця» — в рахунок погашення боргу — до кінця поточного року надходитиме поштою. Через порушені договірні стосунки придбати «Світлицю» в кіосках «Союздруку» поки що не можна, тому краще оформити передплату: на 2012 рік це можна зробити на пошті (публікуємо передплатний абонемент http://svitlytsia.crimea.ua/quitt.jpg ),до кінця поточного року — через бухгалтерію Газетно-журнального видавництва. З усіх питань стосовно передплати звертайтеся за адресою:03040, м. Київ, вул. Васильківська,1, ДП «Газетно-журнальне видавництво Міністерства культури і туризму України», Ірина Сидоренко.Тел./факс: (044) 498-23-64 електронна пошта — sydorenko.iryna@gmail.com Поточні номери газети можна отримати також і в редакції Конт. телефони: (0652) 51-13-24, 51-13-25
ШАНОВНІ «СВІТЛИЧАНИ»!

Просимо вас посприяти у налагодженні інформаційно-популяризаторських осередків «Кримської світлиці» у Криму й усій Україні з дитячим додатком "Джерельце" для ваших діток. Відгукніться, хто міг би допомогти в організації передплати і поширення газети на місцях, хто став би її позаштатним громадським кореспондентом і розповсюджувачем. Допоможіть українському просвітницькому друкованому Слову утвердитися в інформаційному просторі всієї держави і Криму зокрема! Телефонуйте: (0652) 51-13-24, (050) 957-84-40 http://svitlytsia.crimea.ua/index.php

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ